Fallout 4
  • ONTWIKKELAAR Bethesda Game Studios
  • EERSTE RELEASEDATUM 10 november 2015
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE RPG
  • GAMELINER SCORE

Fallout 4: Game of the Year Edition verschijnt in september

Bethesda heeft bekendgemaakt dat Fallout 4: Game of the Year Edition in september verschijnt voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Fallout 4: Game of the Year Edition bevat de hoofdgame inclusief alle updates, de Survival Modus, grafische verbeteringen en de ondersteuning van mods voor de pc en consoles. Verder bevat deze versie alle zes de uitbreidingen. Het gaat om Nuka-World, Vault-Tec Workshop, Contraptions Workshop, Far Harbor, Wasteland Workshop en Automatron. Dit alles maakt de GOTY Edition de compleetste versie versie van Fallout 4.

onbekend

Fallout 4: Game of the Year Edition verschijnt 26 september voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

BRON Persbericht Bethesda

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?