Fallout 4
  • ONTWIKKELAAR Bethesda Game Studios
  • RELEASEDATUM 10 november 2015
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE RPG
  • GAMELINER SCORE

Fallout 4 dit weekend gratis te spelen Xbox One

Fallout 4 is dit weekend gratis te spelen voor bezitters van Xbox One én Xbox Live Gold. Het is vanaf nu gratis te spelen tot maandag aanstaande 21:00 uur. De game is tevens in de aanbieding mocht je besluiten de game aan te schaffen.

Fallout 4 is onmisbaar in je collectie en vertelt het verhaal van het post-apocalyptische Boston. Op zoek naar je zoon sluit jij je aan bij facties of vervreemd jij je van andere groepen.

ontbrekende afbeelding

Grappig detail: het is niet alleen wederom gratis te spelen maar in mei schreef ik praktisch hetzelfde bericht.

BRON vg247

Over auteur Timo de Hoop

Timo de  HoopEen Nintendo-kid in hart en nieren. De Nintendo 64 kent Timo door en door, maar tegenwoordig ligt zijn focus voornamelijk op de Xbox, gezien die PlayStation 4 maar uit blijft (“ooit”, zegt ‘ie dan…). Misschien stapt Timo over wanneer zijn geliefde Lara Croft exclusief naar Sony’s console komt, want daar heeft onze casanova wel een beetje een digitale crush op.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?