Check al onze Tokyo Game Show logo content hier!
Fallout 4
  • ONTWIKKELAAR Bethesda Game Studios
  • RELEASEDATUM 10 november 2015
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE RPG
  • GAMELINER SCORE

Fallout 4 dit weekend gratis te spelen op Xbox One

Fallout 4 is dit weekend gratis te spelen op de Xbox One. Als je een Xbox One bezit en nog nooit Bethesda's game hebt gespeeld, is dit je kans.

Fallout 4 is vanaf 17 mei tot 21 mei gratis te downloaden. Ook wordt er korting gegeven op de season pass content, add-ons, op de game zelf en de Game of the Year Edition. Na 21 mei zijn de kortingen alleen nog beschikbaar voor Xbox Live Deals with Gold-leden.

onbekend

Fallout 4 is verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en de pc.

BRON Bethesda

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip ZeldenthuisPhilip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?