Fallout 4

  • Ontwikkelaar Bethesda Game Studios
  • Eerste releasedatum 10 november 2015
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Fallout 4 al in 2011?

Fallout 3 is nog niet eens uit en de ontwikkelaar praat alweer over deeltje 4. Todd Howard, Executive Producer van de game, zegt dat we niet weer een hele tijd hoeven te wachten voor een vervolg.

De producer heeft dit letterlijk gezegd, daarom is het nog een gerucht. Maar tijdens een interview maakte hij wel bekend dat hij 3 jaar een goede ontwikkelingstijd vind voor een game. Hier kan je uit wijzen dat de volgende Fallout over 3 jaar komt. Bethesda had het volgende erover te zeggen:

"He wasn't trying to say anything about how long it will be between the Fallout 3 and the next one," said a Bethesda Softworks representative. "Rather, it was a comment about the fact that 10 years was too long between the last Fallout games and Fallout 3. We aren't setting any kind of timeframe or timetable for the next Fallout. We haven't even released this one yet, though at least we're now very, very close."

Houd Gameliner voor meer informatie over Fallout 3 en 4.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?