Fallout 3

  • Ontwikkelaar Bethesda Game Studios
  • Eerste releasedatum 31 oktober 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Fallout 3 zal geen demo krijgen

De ontwikkelaar Bethesda, verantwoordelijk voor The Elder Scrolls IV: Oblivion en Fallout 3, heeft laten weten dat er geen demo zal uitkomen voor de laatst genoemde game.

'When you build it as one thing, there's no way to portion off a section and have it stand on its own without putting the whole game in the demo, which we're just not going to do'

De ontwikkelaar ziet er niks in om een stukje uit een immense spelwereld te halen en die dan voor te schotelen als demo. Tenzij de demo de hele spelwereld bevat, maar dat is technisch gezien onhaalbaar en ook heel onlogisch.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?