Fallout 3

  • Ontwikkelaar Bethesda Game Studios
  • Eerste releasedatum 31 oktober 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Fallout 3 word internationaal vertruttigd

In de huidige trend van aanstootgevendheidsverslapping doet Fallout 3 mee, en internationaal nog wel. Aanstichter van de bejaardificering is in dit geval Australië, gesteld is dat de realistische naamgeving van de verscheidene drugs in het spel niet moet kunnen. Alsmede hoeren/naakte vrouwen en het tactisch omleggen van kinderen word je voor de neus weggeknipt.

Ubisoftie heeft in pure bedrijfsgeest uiteraard toegegeven aan deze eisen en om de broek nog eens extra vol te poepen meteen besloten dit voor alle landen door te voeren.

Fallout 1 en 2 waren spellen voor volwassenen, Fallout 3 word dat helaas niet, en dat haalt de spirit uit de titel. Jammer dat Ubisoft niet heeft gekozen voor een adult content filter of iets in die trend.

Management samenvatting: Bah.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?