Fallout 3

  • Ontwikkelaar Bethesda Game Studios
  • Eerste releasedatum 31 oktober 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Fallout 3 krijgt downloadable content

Dat Fallout 3 goed in de smaak is gevallen bij zowel fan van de voorgaande delen en nieuwkomers is al langer bekend. Bedestha gaat de fans echter nog meer verblijden met Downloadable content (DLC) en een editor. Helaas doet de PS3 hier niet aan mee omdat Bedestha zelf toegeeft prutsers te zijn op het gebied van deze console.

Echter staan de gelukkige bezitters van een PC of Xbox360 drie nieuwe avonturen te wachten in het kapotte amerika. In "the battle for Anchorage" mogen we de chinezen bestrijden in Alaska, "The Pitt" brengt ons naar een conflict in Pittsburgh en "Broken Steel" zal als enige het hoofdverhaal verder exploiteren. Hierin kan je samen met the Brotherhood of Steel restanten Enclave gaan meppen. Deze uitbreidingen komen respectievelijk in januari, februari en maart uit.

Maar wat mischien nog veel intressanter is voor een hoop spelers: de editor. Hiermee kan vrijwel alles gecreeërd worden om de bestaande wereld aan te passen of een nieuwe te knutselen. Ook wapens en objecten kunnen gekleid worden. Waarschijnlijk zal de editor enthousisast ontvangen worden door groepjes Fallout fans van de eerste dag om zo de bestaande wereld te verrijken en nog meer sfeer/verhaal te geven. Mischien kunnen we zelfs een 3D remake verwachten van de eerste delen van het spel. Deze editor is echter wel gelimiteerd tot de pc.

Deze jongen zit in ieder geval met kleffe handjes te wachten op de toepasselijk benoemde "Garden of Eden Creation Kit" die ergens in december uit zal komen.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?