Fallout 3

  • Ontwikkelaar Bethesda Game Studios
  • Eerste releasedatum 31 oktober 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Fallout 3: GoY & DLC

Eindelijk is het zover voor PS3 bezitters, alle releasedata zijn bekendgemaakt van de felbegeerde downloadpacks voor Fallout 3. Ook is de releasedatum van de Game of the Year editie vrijgegeven, maar laten we beginnen met de downloadpacks. Misschien zijn er onder jullie die al gemerkt hebben dat Fallout 3 onlangs een update onderging. Dit was niet alleen om een trophy-bug uit de wereld te helpen, maar ook om de game klaar te maken voor DLC.

- 24 september: Broken Steel add-on
- 1 oktober: Operation Anchorage & The Pitt add-ons
- 8 oktober: Point Lookout & Mothership Zeta add-ons

Voor de mensen die alles in een keer willen hebben, is de Game of the Year-editie wel iets voor jullie! Deze zal namelijk de originele game bevatten samen met alle add-ons. Deze verschijnt op 16 oktober in de winkelrekken en zal 59.99 euro kosten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?