Check hier alle X019 Londen-content
Fallout 3
  • ONTWIKKELAAR Bethesda Game Studios
  • EERSTE RELEASEDATUM 31 oktober 2008
  • PLATFORMEN Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • GENRE RPG
  • GAMELINER SCORE

Fallout 3 gaat door met nieuwe DLC

De eerste downloadable content (DLC) voor Fallout 3, met de naam Operation Anchorage, is recentelijk verschenen. In een podcast met producer Todd Howard vertelt deze ons dat we in de toekomst nog meer DLC kunnen verwachten met de extra nadruk op achievements.

The second one is going to have 4 more achievements worth 100 points, and the third one, right now, is going to have 6, worth 150 points.

Voor een eventueel vierde deel wil Howard proberen oneindig nieuwe levels te gaan maken. Maar wanneer we dit in de praktijk kunnen gaan zien is niet bekend.

Over auteur Alex Zweers

Alex ZweersWat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?