Fallout 3

  • Ontwikkelaar Bethesda Game Studios
  • Eerste releasedatum 31 oktober 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Fallout 3 DLC nu op PlayStation Network

Het is weer donderdag en dat betekent dat er weer nieuwe content wordt toegevoegd aan het PlayStation Network. Zo zien we deze week veel extra content voor games verschijnen. Denk bijvoorbeeld aan Burnout Paradise en Pain, maar ook de langverwachte Fallout 3 content is eindelijk beschikbaar voor de PlayStation 3.

Operation Anchorage, The Pitt, Broken Steel, Point Lookout en Mothership Zeta zijn vanaf nu in de PlayStation Store verkrijgbaar voor 9,99 euro per stuk. Check trouwens hieronder de volledige lijst met nieuwe content die vandaag verschenen zijn in de PlayStation Store.

Fallout 3 - DLC
Burnout Paradise - Big Surf Bundle (€34.99)
Buzz! - Euro Sports Quiz (€4.99)
Pain - Fat Princess Pack (Gratis)
Pain - Speed Oocher Pack (€1.99)
EyePet - Lucky Dip Styling Pack 4 (Gratis)
Rag Doll Kung Fu - Mistress of Mime en Shaolin Scarecrow (Gratis)
Guitar Hero 5
Rock Band

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?