Fallout 3 blijft eindigen op de PlayStation

Geplaatst:
Aangepast: 20 mei 2018 12:43

Als je de hoofdlijn van Fallout 3 al tot een goed einde hebt weten te brengen, dan heb je gemerkt dat het daarna game-over is, en je niet verder kan spelen. De enige manier om nog verder te gaan met de side-quests van de game, is een oude save game te starten die je hebt gemaakt voor je aan de laatste quest van de hoofdlijn begon, en van daaruit verder te spelen. Gelukkig wordt dit probleem opgelost voor de PC en Xbox 360 in de downloadable content die binnenkort voor de game zal verschijnen.

Maar er was natuurlijk nog een platform waarop de game is verschenen, namelijk de PlayStation 3. Aangezien Microsoft een exclusieve deal heeft gesloten met Bethesda (de ontwikkelaar van Fallout 3), gaat alle DLC aan de neus van de PlayStation 3 gamers voorbij. Zij zullen het dus zonder de nieuwe update moeten stellen, en zullen voorlopig dus niet de mogelijkheid hebben gewoon door te spelen na de laatste quest in het hoofdverhaal.

Het is natuurlijk slim van Microsoft om op deze manier je concurrent achter je te laten en te zorgen dat mensen de game kopen voor de Xbox 360, maar hopelijk ziet Bethesda in dat ze hiermee een grote groep van hun gamers tekort doen door hen niet te voorzien van nieuwigheden. Maar vooralsnog blijft het voor de PlayStation 3 gamers afwachten, en hopen dat ze ooit alsnog de kans krijgen hun game naar een betere versie te updaten.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fallout 3

Series

Fallout

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3

Releasedatum

31 oktober 2008

Ontwikkelaar

Bethesda Game Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer