Fallen Earth met iPhone als controller

Goed nieuws voor de mensen die in het bezit zijn van een iPhone en die ook graag Fallen Earth willen spelen. Er komt namelijk een applicatie uit voor de iPhone uit die spelers het spel laten spelen via een real-time verbinding met hun iPhone .

Op deze manier kunnen de spelers op elk moment van de dag connectie maken met Fallen Earth. Het zal mogelijk zijn je character te kunnen zien, zijn trade skills en items. Verder kan je zelfs een map op je iPhone tevoorschijn toveren. Spelers kunnen verder ook hun items verkopen en kopen in de Auction House en zelfs chatten met hun vrienden en clan members!

De applicatie zal in het eerste kwartaal van 2010 beschikbaar zijn.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?