Fall Out 3 DLC binnenkort ook in de winkels

Goed nieuws voor de Xbox 360 bezitter zonder Xbox Live. De DLC Operation Anchorage en The Pitt voor Fallout 3 hoef je namelijk niet meer te downloaden, want vanaf 29 mei kun je de DLC's gewoon in de winkel kopen.

De Xbox 360 en PC versie van de DLC's verschijnen namelijk in de winkels voor ongeveer 20 euro, gebundeld tot één schijfje. Over de PlayStation 3 versie is echter nog niks bekend.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?