Fall of Troy track pack beschikbaar voor hero's

Activision heeft bekendgemaakt dat het track pack van de band Fall of Troy nu Downloadbaar is voor zowel Guitar Hero 5 als Band Hero, voor Xbox 360, PlayStation 3 en Wii. Het pakketje bevat drie tracks van het laatste album 'In The Unlikely Event'

De prijs is 440 Microsoft points, wat gelijk staat aan ongeveer 5,- op de PlayStation en 550 WiiPoints. Losse tracks downloaden kan natuurlijk ook, dan zullen de prijzen ongeveer gelijk zijn.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?