Fall Guys seizoen twee releasedatum bekend

Geplaatst:

De releasedatum van het tweede seizoen in Fall Guys is bekendgemaakt. De ontwikkelaar Mediatonic deelde de datum via Twitter.

Het tweede seizoen van Fall Guys werd voor het eerst onthuld tijdens gamescom. We kregen toen te zien dat we dit keer een middeleeuws thema krijgen in de populaire partygame. Gisteren kregen we al een nieuwe feature te zien die de game met zich meebrengt. Bijnamen en interface aanpassingen zijn aanwezig tijdens het tweede seizoen. Nu komt Mediatonic ook met de releasedatum. Spelers kunnen binnenkort aan de slag met de nieuwe content die Fall Guys gaat aanbieden. Tussen de periode van het eindigen van seizoen één en de start van seizoen twee, krijgen spelers de dubbele hoeveelheid fame points.

Fall Guys seizoen twee is te spelen vanaf 8 oktober. De game is nu beschikbaar op de pc en PlayStation 4.

Bron: Twitter
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fall Guys

Series

-

Uitgever

Epic Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Xbox Series

Releasedatum

4 augustus 2020

Ontwikkelaar

Mediatonic

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord