Fall Guys
  • ONTWIKKELAAR Mediatonic
  • EERSTE RELEASEDATUM 4 augustus 2020
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4
  • GENRE Party, Battle Royale
  • GAMELINER SCORE -

Fall Guys pakt cheaters aan

Cheaters zijn in zo goed als elke game aanwezig en Fall Guys is geen uitzondering. Gelukkig is de ontwikkelaar Mediatonic hard aan het optreden tegen zulke figuren.

Het team van Fall Guys staat niet stil: er komt vandaag al een nieuw level naar de game, ondanks dat de game net een week uit is. Naast nieuwe content creëren en uitbrengen, zijn ze ook druk in de weer met het probleem van cheaters in de game op te lossen. Zo zijn er hackers die bij race-levels andere spelers vast laten lopen, zodat ze zonder concurrentie naar de finishlijn kunnen rennen, en bij het Hex-A-Gone-level zijn er cheaters die bovenin de lucht blijven zweven en dus niet geëlimineerd kunnen worden. Eerst was het de bedoeling dat spelers de individuele cheaters moesten rapporteren, maar door verbeteringen in het detectiesysteem van cheaters is dat nu niet meer nodig. Er zijn daardoor gelukkig al aanzienlijk minder spelbrekers in de game.

Fall Guys kwam uit op 4 augustus voor de pc en PlayStation 4. Voor de maand augustus is de game gratis te spelen als je een PlayStation Plus-abonnement hebt.

BRON Fall Guys

Over auteur Dionne Lips

Dionne Lips Klaar om even een potje te schieten? Pas dan maar op dat je niet tegenover Dionne staat. De beste dame wint namelijk Fortnite-toernooien en schroomt zich ook niet om je even te vernietigen in Warzone. Heeft ze zin om te chillen, dan duikt ze boeken in of verliest ze zich in de lore van een RPG. Ja, Dionne heeft zeg maar van alles wat.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?