Fall Guys
  • ONTWIKKELAAR Mediatonic
  • EERSTE RELEASEDATUM 4 augustus 2020
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4
  • GENRE Party, Battle Royale
  • GAMELINER SCORE -

Fall Guys ontvangt review bombs op release

Review bombs zijn voorbarige negatieve reviews van spelers die de game vaak niet eens gespeeld hebben. Helaas overkwam de nieuwe Battle Royale Fall Guys dit gisteren op release.

Gisteren markeerde de releasedatum van Fall Guys. Deze vrolijke Battle Royale werd tijdens de bèta erg goed ontvangen, maar de lancering van de game verliep wat minder vrolijk. Doordat een enorm aantal spelers de game op release aan het spelen was, had de Fall Guys-server het een beetje lastig. Dit zorgde ervoor dat veel spelers niet konden spelen of dat hun games niet lekker draaiden. Dit resulteerde erin dat de game massale review bombs kreeg op Steam. Deze voorbarige negatieve reviews komen de verkoop van een nieuwe game natuurlijk niet ten goede, dus besloot ontwikkelaar Mediatonic deze ontwikkeling op Twitter te delen en spelers op te roepen pas een review te plaatsen nadat ze ook daadwerkelijk de kans hebben gekregen de game te spelen. Nadat de ontwikkelaar via Twitter liet weten van de review bomb-situatie, besloten fans de game juist te bombarderen met positieve reviews, waardoor de game op Steam inmiddels weer een goede beoordeling heeft.

Fall Guys is momenteel te spelen op pc via Steam en op de PlayStation 4.

BRON Mediatonic

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?