Check hier alle PlayStation State of Play content

Fall Guys

  • Ontwikkelaar Mediatonic
  • Eerste releasedatum 4 augustus 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Party, Battle Royale
  • Gameliner score -

Fall Guys haalt wereldrecord meest gedownloade game

De populaire battle royale game Fall Guys heeft het Guinness World Record voor de meest gedownloade PS Plus game binnen geharkt.

Volgens ontwikkelaar Mediatonic is de game opgenomen in de 2022-editie van het Guinness Book of World Records. De game is namelijk de meest gedownloade PlayStation Plus game ooit geworden. Dit is niet de eerste keer dat Fall Guys prijzen heeft gewonnen. De game werd eerder genomineerd in vijf verschillende BAFTA categorieën, genomineerd voor vijf Golden Joystick awards, waarvan hij er twee won, nam een prijs mee naar huis op de Game Awards en won twee PlayStation Blog of the Year Awards voor beste onafhankelijke game en beste multiplayer game.

Fall Guys wordt toegevoegd aan het Guinness Book of World Records 2022.

BRON Twitter

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?