Fall Guys biedt speciale plek voor cheaters

Geplaatst:
Aangepast: 14 september 2020 20:35

Ontwikkelaar Mediatonic heeft iets bedacht voor de vele cheaters die Fall Guys rijk is. Zo maken zij bekend via het officiële Twitterkanaal van de game.

Fall Guys is momenteel immens populair en dat geldt niet alleen voor de mensen die zich op een eerlijke manier een weg willen banen naar die felbegeerde kroon. Ook menig cheater waagt zich maar wat graag aan een potje Fall Guys. Deze valsspelers kunnen binnenkort hun lol op, want Mediatonic heeft een manier bedacht om om te gaan met deze groep valsspelers. Voor hen is namelijk Cheaters Island in het leven geroepen. Een plek waar ze lekker met en tegen elkaar kunnen strijden voor een valsspelerskroon. Dit zorgt ervoor dat de pret voor de meeste gamers niet wordt bedorven door cheaters, terwijl Mediatonic ook niet aan de lopende band mensen hoeft te bannen van de game. Inmiddels heeft Mediatonic Cheaters Island weer weggehaald omdat er video's verschenen van servers met alleen maar cheaters, waardoor de game een slechte naam kreeg. Cheaters worden nu geweerd doordat ze niet meer kunnen inloggen op hun account.

Fall Guys is speelbaar op pc en PlayStation 4. Volgende maand gaat het tweede seizoen van Fall Guys van start.

Bron: Mediatonic
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fall Guys

Series

-

Uitgever

Epic Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Xbox Series

Releasedatum

4 augustus 2020

Ontwikkelaar

Mediatonic

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord