Fairytale Fights aanwezig op FirstLook

Het bloederige sprookje Fairytale Fights van Playlogic laat je de bekende sprookjes op een iets andere manier beleven. Speel bijvoorbeeld als Sneeuwwitje en ga de strijd aan met lieve, aandoenlijke konijntjes.

Aankomend weekend start het spektakel weer op FirstLook 2009. Naast de grote titels zal ook Fairytale Fights aanwezig zijn op de PlayLogic Stand. Er zullen 18 pods staan waarbij je met z'n tweeën de game kunt spelen. Zodra je klaar bent, krijg je van de Playlogic Boothbabes een leuke attentie mee. Ga jij de game even checken op FirstLook 2009?

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?