Faillissement voor Spellborn Works

Spellborn Works is failliet. Het Nederlandse bedrijf, dat zich bezighield met de doorontwikkeling, onderhoud en service van MMO The Chronicles of Spellborn, is op de website Curartoren.nl te zien met een faillissementsaanvraag.

Er is nog geen officiële bevestiging naar buiten gekomen, maar er werden steeds meer servers samengevoegd vanwege het teruglopende aantal spelers.

Als er geen ander bedrijf wordt gevonden wat The Chronicles of Spellborn online wil houden, kan het best wel eens het einde betekeken voor deze multiplayer game.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?