Factor 5 sluit mogelijk ook zijn deuren

Free Radical Design heeft pas nog zijn deuren gesloten, en nu ziet het er ook slecht uit voor ontwikkelaar Factor 5. Er waren al geruchten dat het slecht ging met het ontwikkelingsbedrijf en volgens de laatste geruchten heeft Factor 5 sinds gisteren zijn deuren ook gesloten. Een van de medewerkers zou dit hebben bevestigd in een mailtje aan IGN's Matt.

Factor 5 is onder andere bekend geworden door het produceren van de games Lair voor de PlayStation 3 en Star Wars Rogue Squadron II: Rogue Leader voor de GameCube. Het ontwikkelingsbedrijf was op dit moment ook bezig met een nieuwe game voor de Nintendo Wii. Als de geruchten over het sluiten van Factor 5 waar zijn zal deze game hoogstwaarschijnlijk het einde van het ontwikkelingsproces niet halen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?