Factor 5 sluit definitief zijn deuren

Factor 5, vooral bekend van games als Lair en Rogue Squadron, heeft nu dan toch zijn deuren definitief gesloten. Dit werd door Achim Moller (CEO) verklaard op de officiële website van het bedrijf.

We are sorry to announce the closure of the San Rafael-based Factor 5, Inc. studio, but the obstacles created by the sudden bankruptcy of Brash Entertainment for the continuation of operations have turned out to be too great to overcome in the current economic climate,

De studio bestond al meer dan dertig jaar, maar is nu dan toch aan zijn einde gekomen. Factor 5 had echter nog wel een aantal Wii-games in de planning. Hopelijk zullen die hier niet onder lijden en alsnog verschijnen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?