Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Tom Clancy's EndWar

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 6 november 2008
  • Platformen Pc, PlayStation Portable, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo DS
  • Genre Strategie
  • Gameliner score -

Faction Elite Pack voor EndWar nu te downloaden

Ubisoft's strategie game Tom Clancy's EndWar heeft er vanaf vandaag downloadable content bij. Op Xbox Live en het PlayStation Netwerk kun je namelijk het Faction Elite Pack downloaden voor 300 Microsoft Points (de Xbox 360 versie) of 3,99 euro (de PlayStation 3-versie).

In het pakket krijg je de beschikking over drie nieuwe troepen onder de namen 'JSF 15th Special Operations' 'Spetsnaz Alpha Brigade' en Enforcer Corps Battlegroup'. Daarnaast krijgen zes verschillende units in de game op verschillende plekken een update, die het spelen iets aangenamer moeten gaan maken.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?