Gris
  • ONTWIKKELAAR Nomada Studio
  • EERSTE RELEASEDATUM 13 december 2018
  • PLATFORMEN Pc, Nintendo Switch
  • GENRE Indie
  • GAMELINER SCORE -

Facebook weigert advertentie Gris vanwege seksueel suggestieve beelden

Facebook heeft een advertentie omtrent launch trailer van Gris geweigerd omdat er seksueel suggestieve beelden te zien zouden zijn. Dit laat uitgever Devolver Digital weten op hun Twitter-account.

Dat Facebook de prioriteiten niet helemaal op een rijtje heeft is, al best een tijd duidelijk. Ook Devolver Digital heeft dit aan den lijve ondervonden toen zij een campagne op hadden gezet voor de trailer van de lancering van Gris. Volgens Facebook bleek de onderstaande afbeelding die in de trailer te zien is te suggestief om het op Facebook te kunnen gebruiken.

Gris kwam uit op 13 december voor de pc en Nintendo Switch.

BRON Twitter

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Tags

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?