Fable II

  • Ontwikkelaar Lionhead Studios
  • Eerste releasedatum 24 oktober 2008
  • Platformen Xbox 360
  • Genre Avonturen, RPG
  • Gameliner score

Fable in de aanbieding op Xbox Live

In onze review van Fable 2 kon je vorig jaar lezen dat de game Yordi in ieder geval niet teleurstelde. Fable 2 kan je uiteraard niet los zien van zijn voorganger. Deel één zorgde destijds op de originele Xbox al voor veel lovende recensies. Als jij echter een van de gamers bent die Fable gemist heeft, dan heb je geluk als je in het bezit bent van een Xbox 360.

De "Deal of the Week" op Xbox Live is deze keer Fable. De game kost in plaats van 1200 Microsoft Points, zo'n € 13,50, maar 800 punten - omgerekend negen euro. Geen wereldschokkend nieuws, maar natuurlijk wel een leuke aanbieding.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?