Check hier alle PlayStation State of Play content

Fable 3 Limited Edition controller

Voel als een koning met 'The Crown of Albion' moet men hebben gedacht toen de designers van Lionhead Studios deze Limited Edition-controller ontwierpen.

In Fable 3 is het land van Albion een nieuwe koning nodig voor hun koninkrijk en
dat is waar deze wireless controller op is en het ziet er zeker uit alsof het gemaakt is voor het Koninklijke publiek.

Maar niets is minder waar deze Limited Edition-controller is voor iedereen beschikbaar en komt 26 oktober uit in Amerika en moet $59,99 gaan kosten.

Wanneer deze controller in het Koninkrijk der Nederlanden of de rest van Europa wordt uitgebracht en hoeveel het moet gaan kosten is nog niet bekend.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?