Fable 3 in herfst 2010

We wisten natuurlijk al dat Fable 3 het jaar 2009 niet zou gaan halen, maar gelukkig hoeven we niet al te lang te wachten. De game komt namelijk in de herfst van 2010. Dit vertelde Aaron Greenberg tijdens een podcast van Major Nelson.

Greenberg kon echter niet meer bekend maken over de release van de game, maar nou weten we in elk geval hoelang we ongeveer nog moeten wachten op Fable 3.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?