Check hier alle PlayStation State of Play content

Fable 2 krijgt Gold Edition

Natuurlijk hebben de vele Fable fans de game Fable 2 al lang gekocht, maar voor de gene die nog steeds niet in bezit zijn van de game is er goed nieuws. Binnenkort zal er namelijk een Gold Edition van de game verschijnen.

De prijs en releasedatum van de Gold Edition zijn echter nog onbekend. We weten al wel dat de Gold Edition naast de originele game ook de Downloadbare contents Knothole Isle en See The Future zullen bevatten.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?