Fable II

  • Ontwikkelaar Lionhead Studios
  • Eerste releasedatum 24 oktober 2008
  • Platformen Xbox 360
  • Genre Avonturen, RPG
  • Gameliner score

Fable 2 in oktober?

Geruchten doen de ronde dat Fable 2 in oktober van dit jaar nog in de schappen zal liggen. Reden hiervoor zijn een aantal dingen.

Allereerst is in een nieuwe Developer Diary te zien hoe een kader wordt getrokken rondom het woord 'October'. Molyneux reageerde hierop door niets te bevestigen, maar het volgende te zeggen:

When the evenings draw in, and it gets a little chilly, but not very chilly at night.

Daarnaast heeft Molyneux al eerder gezegd dat we de game mogen verwachten 'wanneer de bladeren aan de bomen bruin beginnen te worden, maar nog niet van de bomen vallen'. Kortom, hier wordt gedoeld op de herfst. Daarnaast geeft Microsoft de game als releasedatum 'holidays', wat waarschijnlijk neerkomt op een maand of twee voor de feestdagen (oktober/november).

Bovendien geven drie grote ketens (GameStop, Best Buy en Amazon) de game een datum in oktober in hun database, namelijk respectievelijk 1, 15 en 30 oktober.

Tot slot lijkt oktober ook geen slechte maand gezien andere releases. augustus heeft Too Human, september de nieuwe Viva Pinata: Trouble in Paradise, Fable 2 vult oktober en Banjo-Kazooie: Nuts and Bolts en de nieuwe Gears of War 2 sluiten af in november.

Het blijft natuurlijk allemaal speculatie, maar met zoveel aanwijzingen lijkt het toch wel heel waarschijnlijk dat de game in oktober zal uitkomen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?