Fable 2 in oktober?

Geplaatst:
Aangepast: 31 mei 2018 15:20

Geruchten doen de ronde dat Fable 2 in oktober van dit jaar nog in de schappen zal liggen. Reden hiervoor zijn een aantal dingen.

Allereerst is in een nieuwe Developer Diary te zien hoe een kader wordt getrokken rondom het woord 'October'. Molyneux reageerde hierop door niets te bevestigen, maar het volgende te zeggen:

When the evenings draw in, and it gets a little chilly, but not very chilly at night.

Daarnaast heeft Molyneux al eerder gezegd dat we de game mogen verwachten 'wanneer de bladeren aan de bomen bruin beginnen te worden, maar nog niet van de bomen vallen'. Kortom, hier wordt gedoeld op de herfst. Daarnaast geeft Microsoft de game als releasedatum 'holidays', wat waarschijnlijk neerkomt op een maand of twee voor de feestdagen (oktober/november).

Bovendien geven drie grote ketens (GameStop, Best Buy en Amazon) de game een datum in oktober in hun database, namelijk respectievelijk 1, 15 en 30 oktober.

Tot slot lijkt oktober ook geen slechte maand gezien andere releases. augustus heeft Too Human, september de nieuwe Viva Pinata: Trouble in Paradise, Fable 2 vult oktober en Banjo-Kazooie: Nuts and Bolts en de nieuwe Gears of War 2 sluiten af in november.

Het blijft natuurlijk allemaal speculatie, maar met zoveel aanwijzingen lijkt het toch wel heel waarschijnlijk dat de game in oktober zal uitkomen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fable II

Series

Fable

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Xbox 360

Releasedatum

24 oktober 2008

Ontwikkelaar

Lionhead Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer