Fable II

  • Ontwikkelaar Lionhead Studios
  • Eerste releasedatum 24 oktober 2008
  • Platformen Xbox 360
  • Genre Avonturen, RPG
  • Gameliner score

Fable 2 en monniken gaan niet samen

Er zijn wat problemen geconstateerd met Fable 2. Naast de vastlopers is er nu ook een bug gevonden, namelijk de Abbot bug. Deze bug doet zich voor als je in het klooster de monnik niet zijn verhaal laat afmaken, maar voortijdig wegloopt. De monnik zal dan stoppen met praten, waardoor je niet meer verder kunt met de hoofdquests van de game.

Ook zijn er problemen met de co-op mode van de game. Als je ervoor kiest om tijdens co-op je karakter op te slaan, zodat je het goud en de XP die je verdient mee kunt nemen naar je eigen game, dan heb je de kans dat de game vastloopt en dat je zelfs alle spullen van je personage kwijt kan raken. Het is zelfs niet uitgesloten dat je hele karakter wordt verwijderd. Lionhead is op het moment druk bezig met een patch om deze nare problemen op te lossen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?