F1-fans worden gerust gesteld

Uitgever Codemasters heeft de Formule 1-licentie in handen gekregen. Daar waren enkele racefanaten niet echt blij mee en ze hebben dan ook hun ongenoegen in het communitygedeelte van Codemasters geuit, omdat ze vreesde op een arcadegame. Dat is niet zo verwonderlijk, aangezien de vorige racegames, ColinMcRae DIRT en Race Driver: GRID, ook meer de arcadekant op gingen.

Codemasters mengde zich in deze discussie en probeerde op eigen wijze misverstanden uit de wereld te helpen. We hoeven niet te vrezen voor een F1-arcadegame, daar blijft het namelijk ver weg van. Er zal dieper ingedoken worden op de details, waar echte coureurs ook rekening mee moeten houden. De game zal zowel voor F1-fans als voor de GRID-fans uitermate geschikt zijn.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?