F1 2009 nu ook in de AppStore

Formule 1 fans in het bezit van een iPhone en/of iPod Touch kunnen aan de slag met F1 2009. Kies één van de twintig coureurs en neem deel aan het wereldkampioenschap waar je de strijd aangaat op 17 prachtige circuits.

Daarnaast kent deze game ook nog twee andere spelmodi: Time Trial (tijdrit) en Endurance (duurtest). Daarbij is het ook mogelijk om je beste tijden up te loaden naar de wereldwijde ranglijst AGON Online Social Platform Leaderbord, om te zien welke plaats je inneemt in de wereldtop.

F1 2009 is ook verkrijgbaar voor de Wii en PSP.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?