Ezio terug in nieuwe Assassin's Creed

Eergisteren werd al bekendgemaakt dat Ubisoft voor maart 2011 met een nieuwe Assassin's Creed komt. Één ding zal in elk geval niet veranderen. We zullen in dit nieuwe deel namelijk opnieuw in de huid van de Italiaanse sluipmoordenaar Ezio kruipen.

Dit deel wordt echter meer een uitbreiding dan een vervolg op Assassin's Creed 2 en zal zowel een offline modus bevatten als een multiplayer modus.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?