EyePet krijgt een patch

EyePet is je nieuwe huisdier op de PlayStation 3. Samen met de PlayStation Eye camera kan je hem plagen, cadeautjes geven en nog veel, veel meer. Ideaal voor als je geen echt huisdier mag hebben.

Dit weekend kreeg EyePet een patch, waarmee er nieuwe functies geïntroduceerd werden. Je kunt nu jouw video's online delen met andere mensen. Verder zijn er ook kleine verbeteringen. Zo zijn bloemen nu makkelijker te verwijderen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?