Battlefield: Bad Company

  • Ontwikkelaar EA DICE
  • Eerste releasedatum 27 juni 2008
  • Platformen Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Extra wapens Battlefield: Bad Company tóch gratis

Toen EA een tijdje geleden vertelde dat de 'Gold Edition' van Battlefield: Bad Company extra wapens zou bevatten, ontstond er veel kritiek. Niet omdat de game met extra wapens zal komen, maar omdat er voor de vijf extra wapens bètaald moet worden. Nu is dit op zich niet zo heel nieuw, maar waar het de klagers om ging, was het feit dat kopers van de gewone editie op Xbox Live wel geld op de toonbank moeten leggen voor de extra's en bezitters van de speciale 'Gold Edition' niet. EA heeft echter naar de fans geluisterd en komt nu met goed nieuws voor iedereen die toen klaagde.

In tegenstelling tot wat EA eerder zei komen de extra wapens nu namelijk wel met de normale versie mee. Het voordeeltje dat de bezitters van de 'Gold Edition' echter uit hun versie halen, is dat ze de wapens al direct kunnen gebruiken; de rest moet eerst level 25 bereiken voordat het de wapens kan gebruiken in de strijd.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?