Extra toetsenbordje voor je PlayStation 3 nu verkrijgbaar

Als je tijdens het gamen een bericht van je vriend krijgt, wil je natuurlijk weer zo snel mogelijk beginnen met spelen. Dat heen en weer gaan om een berichtje te typen kan erg lang duren. Daarom komt Sony nu met een toetsenbord die je boven op je controller klikt.

Dit toetsenbordje is sinds vandaag beschikbaar bij verschillende Amerikaanse online winkels. Een Europese release zal waarschijnlijk snel volgen. Zou jij deze accessoire kopen?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?