Extra show Two Steps From Hell Live aangekondigd

Liefhebbers van film-, serie- en gamemuziek kunnen hun ophalen, want producersduo Thomas Bergersen en Nick Phoenix hebben voor hun Two Steps From Hell-tour een extra show in de AFAS Live aangekondigd.

Een goede game of film kan natuurlijk niet zonder muziek en Thomas Bergersen en Nick Phoenix zijn twee hele grote namen in dit genre. Zo componeerden zij eerder al muziek voor de film Inception, de Netflix-serie Breaking Bad en voor Ubisoft's Assassin's Creed IV: Black Flag. In eerste instantie deed het producersduo de AFAS Live in Amsterdam slechts één keer aan, maar daar wordt nu een tweede show aan toegevoegd. Voor de eerste show op 25 april zijn nog enkele kaarten beschikbaar, de kaartverkoop voor de tweede show gaat aanstaande woensdag van start.

Two Steps From Hell1

Two Steps From Hell Live doen 25 en 26 april 2020 de AFAS Live in Amsterdam aan voor hun tour.

BRON Two Steps From Hell

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Tags

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?