God of War III

  • Ontwikkelaar SCE Santa Monica
  • Eerste releasedatum 19 maart 2010
  • Platformen PlayStation 3
  • Genre Actie
  • Gameliner score

Extra ruimte Blu-Ray komt goed van pas bij God of War III

God of War III wordt een van de grootste titels dit jaar van Sony. Het is daarom logisch dat er een speciale Collector's Edition komt, maar wat zal daarin komen? Dat mag jij bepalen!

Klik hier om te bepalen wat er in de Collector's Edition van God of War III moet zitten. Zo kan je kiezen uit een soundtrack of artbook, maar ook een mogelijkheid om de eerste twee God of War games op Blu-Ray erbij te voegen. Dit zal waarschijnlijk gepaard gaan met een grafische upscale naar 720- of misschien wel 1080p. Wat zou jij graag in deze Collector's Edition willen hebben?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?