Extra content Xenoblade Chronicles: Definitive Edition is meer dan 10 uur lang

Geplaatst: 20 mei 2020 10:59
Aangepast: 20 mei 2020 10:59

Wanneer Xenoblade Chronicles: Definitive Edition straks uitkomt, heb je genoeg content om je een tijdje zoet te houden. De extra content die aan de game wordt toegevoegd, is namelijk meer dan tien uur lang.

Eerder werd al onthuld dat Xenoblade Chronicles: Definitive Edition extra verhaal-content krijgt. Deze extra content, die Future Connected heet, richt zich op het personage Melia. Game Director Tetsuya Takahashi gaf in een interview met het Japanse magazine Famitsu aan dat deze content minstens tien uur lang is. Volgens hem ben je met het extra verhaal alleen al zo'n tien tot twaalf uur zoet en wel twintig uur als je ook alle side content doet. Daarnaast gaf hij ook nog aan dat het ontwikkelteam de extra content nog langer had kunnen maken als het een betaalde DLC was geweest. Daar heeft de ontwikkelaar echter vanaf gezien, daar de ontwikkeling van nieuwe games in het geding zou komen als er te veel resources in deze DLC was gestoken.

Xenoblade Chronicles: Definitive Edition verschijnt 29 mei voor de Nintendo Switch.

Bron: Famitsu
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Xenoblade Chronicles: Definitive Edition

Series

Xenoblade

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

29 mei 2020

Ontwikkelaar

Monolith Soft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord