Extra content PGR4 in prijs verlaagd

Microsoft strooit met kortingen de laatste weken op Xbox Live. Eerst was de Arcade game Braid te koop voor korting. Nu krijgt de extra content van Project Gotham Racing 4 korting.

De extra content kost oorspronkelijk 400 Microsoft Points. Deze week kost de content 240 Microsoft Points. In de content krijg je verschillende nieuwe auto's, motoren, en races.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?