Mirror's Edge

  • Ontwikkelaar EA DICE
  • Eerste releasedatum 16 oktober 2009
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Gameliner score

Extra content Mirror's Edge exclusief voor PlayStation 3

Een paar dagen geleden was er nog wat oproer over de exclusiviteit van de klim-en-klautergame Mirror's Edge. David Reeves van Sony zou gezegd hebben dat de game eerst voor de PlayStation 3 zou verschijnen. Electronic Arts heeft dit nieuws ontkent en Sony nu inmiddels ook.

De woordvoerder van Electronic Arts vertelde dat de PlayStation 3, pc en Xbox 360 versie gelijktijdig zullen uitkomen. Sony heeft wel een deal gesloten met Electronic Arts waardoor de PlayStation Store exclusieve extra content zal krijgen die nergens anders te krijgen is. Het is nog niet bekend wat voor content dit zal zijn.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?