Extra content in ontwikkeling voor Call of Juarez: Bound in Blood

Ontwikkelaar Techland heeft bekendgemaakt te werken aan extra downloadbare content voor Call of Juarez: Bound in Blood. Er zijn maar liefst 3 verschillende downloadbare pakketten in ontwikkeling, twee gericht op de multiplayer en èèn op de singleplayer.

Hoeveel ronde glimmende euro's er uit je portemonnee moeten rollen voor deze downloadbare content is nog niet bekend. Tevens is er nog geen releasedatum voor al dit lekkers.

Heb je nog helemaal nog niks gezien of gehoord over deze game? Schaam je vooral niet ervoor en kijk gewoon nog even hier.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?