Grand Theft Auto IV

  • Ontwikkelaar Rockstar North
  • Eerste releasedatum 19 april 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Actie, Open-World
  • Gameliner score

Extra content GTA IV maar 5 achievements

Over een kleine maand zal het mogelijk zijn om 'The Lost and the Damned' te downloaden. Dit is de langverwachte extra content van Grand Theft Auto IV.

* Get Good Wood - 50G - In bike races, whack off 69 bikers with a bat.
* Easy Rider - 100G - Finish the story.
* Full Chat - 70G - Your backup are riding at their best!
* The Lost Boy - 25G - All hail the leader of The Lost!
* One Percenter - 5G - Billy is back on his bike.

Vandaag werd bekendgemaakt dat de extra content 5 achievements zal bevatten. Dit lijkt misschien weinig, maar veel extra content krijgt niet eens achievements. Bekijk hieronder de complete lijst met achievements.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?