Expansion Dragon Age: Origins nu op Xbox Live Marketplace

Vandaag is de langverwachte expansion van Dragon Age: Origins verschenen op Xbox Live. Awakening, de naam van de expansion, weegt 2GB en kost 3200 Microsoft Points.

Er verschijnen ook PC- en Xbox 360 versies van Awakening op Gameliner die je gewoon kunt kopen met doosje en al. De PlayStation 3-versie zal alleen te downloaden zijn op het PlayStation Network.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?