Check al onze gamescom content hier!

Exclusieve personages Soul Calibur IV

Tijdens de E3 was de game Soul Calibur IV voor de PlayStation Portable natuurlijk ook aanwezig en net zoals elke Soul Calibur game heeft ook dit deel een paar exclusieve personages. Het is namelijk de beurt aan Kratos om te schitteren in Soul Calibur.

Er kon echter niet worden gespeeld met de grote held, dus laten we hopen dat de game snel verschijnt. Dan kunnen we namelijk allemaal los barsten met Kratos en de bekende Soul Calibur personages.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?