Spore

  • Ontwikkelaar Maxis
  • Eerste releasedatum 5 september 2008
  • Platformen Pc, Nintendo DS, Nintendo Wii, Nintendo 3DS
  • Gameliner score

Exclusief Spore wezen door Fokke en Sukke tekenaar

Spore is de nieuwe game van Electronic Arts dat volgende maand moet gaan verschijnen. Micha Klein en Jean-Marc van Tol hebben een exclusief ontwerp gemaakt van een Spore wezen.

Micha Klein staat bekend als Computerkunst- en Veejay pionier en Jean-Marc van Tol kennen we als tekenaar van de mega populaire stripduo Fokke en Sukke.

Micha Klein creeërde 'Flower Child', een apart soort wezen van een ander geslacht. Na een één - tweetje met de plantenwereld ontfermde er een ras genaamd Flower Child met een zachtzinnige karakter als lentebloem. Met humor, gezelligheid en doet verder geen vlieg kwaad.

Jean-Marc van Tol bedacht in totaal drie wezens, waaronder een Tsriop, een vreemd soort insect-achtig beest. Die met zijn achterste een prooi onder spuugt. Daarnaast Heeft hij ook een ongelofelijk goed gehoor en jaagt alleen.

Senior project manager, Pien Ooms van Electronic Arts zegt het ongelofelijk te vinden hoeveel mensen er al creatief met Spore bezig zijn. In Spore is niks te gek. Ontwerp je eigen wezen in een ongekend grote wereld.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?