Exar brengt Neo Geo controller naar PS3

Goed nieuws voor de hardcore arcade fighter junkies met een PlayStation 3. Later dit jaar zal zal The King of Fighters XII verschijnen op de PlayStation 3 en Xbox 360. Daarom heeft Exar aangekondigd een replica van de Neo Geo AES controller in Japan op de markt te brengen.

De controller zal, met uitzondering van de toevoeging van schouderknoppen, een exacte kopie zijn van het origineel, wat betekent dat er ook een PlayStation Home knop aanwezig zal zijn. Helaas voor de bezitters van een Xbox 360 zal de controller enkel voor de PlayStation 3 verschijnen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?