Ex-LucasArts-medewerker lekt gamereleases

Een ex-medewerker van LucasArts heeft laten weten welke games in ontwikkeling zijn. Volgens deze persoon zijn er 75 tot 100 mensen ontslagen. LucasArts geeft aan dat het te maken heeft met de afbouw van oude projecten en het opzetten van nieuwe releases.

LucasArts BioWare zou op dit moment werken aan een MMO 'Knights of the old Republic'. De games (waar helaas nog geen releasedatum van is bekend) zouden KotoR 3, Battlefront 3, een nieuwe niet-LEGO Indiana Jones-game en een Wii lightsabergame zijn, aldus deze bron.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?