Ex-Blizzard CEO Mike Morhaime onthult Dreamhaven

Geplaatst:

Ex-Blizzard CEO Mike Morhaime heeft een nieuw bedrijf opgestart genaamd Dreamhaven. Zij zijn de nieuwste uitgeverij in gameland met twee studio's aan hun zijde.

Dreamhaven bestaat uit verschillende veteranen uit de game-industrie. Zo hebben we uiteraard Mike Morhaime, die eerst werkzaam was voor een lange tijd bij Blizzard. Hij richt Dreamhaven op met een andere insteek dan de meeste AAA-games uitgeverijen. Zo laten ze weten via de site van Dreamhaven dat ze staan voor creativiteit en willen ze de ontwikkelaars de tijd en ruimte geven om unieke ervaringen te schapen. Moonshot en Secret Door zijn de twee studio's die momenteel werkzaam zijn voor Dreamhaven.

Wat hopen jullie te zien van Dreamhaven? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Dreamhaven
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord